Barna mine elsker is, som jo alle barn gjør. Jeg mekker ofte sammen en smootie full av bær, gode oljer og diverse supermat, fyller i former og fryser. Ungene får hente seg is til frokost om de ønsker, når jeg vet at innholdet bare gjør dem godt.
Men av og til er det greit å gjøre det lettvint. Denne saft-isen er et superbra alternativ til Lollipop og all annen is fra butikken, nå når sommeren nærmer seg. Og hvordan gjøres det? Kjøp Tine Sunniva sin Eple- og Mangojuice fra kjøledisken. Den er ikke laget av konsentrat og er derfor hakket sunnere en mye annen “sukkerlake” på markedet. Hell i isformer og putt i frysen noen timer.  
Barna fikk hver sin is til dessert  etter middagen. Eldstemann sitt overnattingsbesøk sa; “Å den var kjempegod, jeg kunne nesten spist en til ass…”  Hint, hint 😉
Mange har etterlyst en liten “kom i gang guide” på supermat-fronten. Jeg skal forsøke å gjøre et innlegg på det snart, så heng med!!!
God helg 🙂