Min gode venn og kraftmamma Vibeke har nylig lansert den etterlengtede nettbutikken sin Naturkilden  som du finner HER!Jeg og barna mine har i mange år vært avhengig av hennes kremer og deodoranter laget på ingredienser som kan spises. Altså er de helt naturlige og giftfri, noe jeg synes er et stort poeng i en hverdag hvor vi omgir oss med alt for mye gift fra mat, klær, vaskemidler, møbler, plastikk, hår- og hudpleieprodukter +++.

Nå er jeg strålende lykkelig over at Vibeke lager lys som jeg kan kose meg med utover kalde høst og vinterdager. Jeg har knapt tent et lys siden jeg kom over denne forskningen og jeg virkelig elsker stearinlys. Lys laget av bivoks skiller ikke ut skumle partikler som forurenser luften innendørs. Vibeke lager vanlige lys og te-lys. Jeg skal hamstre så du får være rask om du vil sikre deg en vinterrasjon.

Siden jeg er i godlune i dag, så deler jeg ut to pakker av Vibekes vidunder-lys til en heldig vinner. Du kan legge igjen navnet ditt i kommentarfeltet i dette innlegget og bli med i trekningen. Og så synes jeg godt at du kan LIKE facebook-siden til Naturkilden, du finner den HER! Du er fritatt om du ikke er på facebook, selvsagt. Plukker ut en heldig vinner på onsdag.

Var på besøk hos Vibeke forrige helg og hadde med en fermentert kake laget på bokhvete, med epler og blåbær. Hele Vibekes familie spiste av hjertens lyst og jeg var veldig fornøyd med resultatet som jeg vil dele med deg om litt. Bildet under er fra sommerfesten til Sentralen. Måtte kose oss med litt bobler og med Vibekes fest-deo i armhulene, selvsagt!