Nå står vi midt i førjulsstria og snart er det 2016. Det er utrolig mye spennende som skjer i det nye året- mye som jeg gleder meg til.

I januar lanseres min nye hjemmeside fordi jeg ikke klarer å jobbe stykkevis og delt lengre. Mange av dere tror kanskje at alt handler om mat i mitt rike. Men sånn er det altså ikke, selv om mat utvilsomt er en av mine største lidenskaper i livet.  Jeg ønsker å dele fra hele meg og ikke bare være hun derre Fra-jord-til-bord-dama.

1. Jeg er yogalærer og spesielt terapeutisk yoga er jeg veldig glad i å formidle. Jeg har holdt yogaklasser , foredrag og privattimer  i yoga og stressmestring siden 2005. Jeg tror grunnen til at yoga er så viktig for meg er fordi jeg har en tendens til å overtenke og stresse. Yoga har gitt meg livsviktige teknikker for å roe tankene og kroppen slik at jeg lettere klarer å styre energien min etter formålet.

2. Sammen med en strålende dame fra Kautokeino vil jeg lansere verdens beste kosttilskudd i løpet av den første måneden neste år, nemlig tørket og kapslet lever fra friske, unge rein fra de beste flokkene fra Finnmark. Jeg gleder meg så intenst til å slippe å tørke og kapsle lever for hånd, for nå produseres kosttilskuddet i arktisk kulde, midt i mørkeste mørketida- midt på den mest eksotiske vidda Norge kan by på.

3. Jeg lanserer min aller siste og rykende ferske bok om fermentering av mat og drikke i februar. Den kommer ut på Cappelen Damm forlag. Den inneholder bøttevis med oppskrifter på hvordan du kan leke deg med smaker og konsistenser når du skal fermentere, eller melkesyregjære- som er den gjæringsmetoden som boken hovedsaklig tar for seg.

4. Jeg har flere spennende bokprosjekt på gang som jeg vil jobbe videre med. Dette vil jeg selvsagt dele mer om når det blir aktuelt.

5. Jeg blir TFT- terapeut i løpet av våren 2016.  Neuro tapping er en fantastisk metode som jeg opplever utfyller hele bildet slik at jeg kan hjelpe meg selv og andre på best mulig vis.

6. Ikke minst så lever jeg et begivenhetsrikt liv sammen med mann og fire barn- noe jeg kanskje har lyst til å skrive litt mer om.

På min nye side kan du velge blant de ulike kategoriene og bloggen min vil bære preg av alt jeg bryr meg om. Kanskje jeg mister noen av dere som kun bryr seg om maten min, kanskje jeg får noen nye følgere som også er interessert i helheten- der både kropp, sjel og sinn må pleies for å være i balanse. Hvem vet?

Så til selveste giveawayen!
Du kan bli det storlagent heldige vinner av en fin gavepakke fra PureSkin.no som er et økologisk parfymeri på nett. Jeg har testet ut det nydelige badesaltet fra Soapwalla og barna har kveldsbadet i saltet med stor avspent suksess. Du kan bli den heldige vinner av en pakke med tre ulike produkter fra Soapwalla !!! Det eneste du trenger å gjøre er følgende:

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet til akkurat dette innlegget her på bloggen min og fortell hva du ønsker å høre mer om fra meg i 2016 og hvor mange lodd du stiller med i trekningen av den fine gavepakken fra PureSkin.no

Dette må du gjøre for å få i alt 3 lodd:

1 lodd: Tagg en venn og del dette innlegget på facebook-veggen din.
2 lodd: Lik siden min: Gry Hammer (offentlig person) på facebook. Liker du meg allerede, så sier du det og du får selvfølgelig et lodd for det.
3 lodd: Følg meg på instagram, og tagg en venn i en av mine innlegg der. På instagram finner du meg utrolig nok som @gryhammer

Jeg trekker en heldig vinner neste søndag, altså den 20. desember.

Jeg ønsker dere all hell og lykke i giveawayen jeg hoster for: