Noen ganger samler det seg opp litt mye på en gang. Men når det er to av mine favorittsysler så går det ikke an å velge.

Samfunnsernæring i Høyskolen i Oslo og Akershus arrangerer fagdag under tittelen: “Skal det briste eller bære: er maten min bærekraftig”. Jeg er hyret inn som foredragsholder hvor jeg skal snakke om hvordan et kosthold med kjøtt kan være bærekraftig både helsemessig, miljømessig og samfunnsøkonomisk. Andre navn på foredragslisten er Aksel Nærstad og GreeNugde (Gunnhild Stordalens hjertebarn). Anne Lise Nygaard fra HIOA vil presentere et plantebasert kosthold.

Jeg synes det er morsomt når arrangørene sørger for å få litt divergerende stemmer. Synd jeg ikke får tid til å høre på alle de andre, siden jeg må suse hjem for å forberede ettermiddagens kurs i melkesyregjæring, som jeg gleder meg akkurat like mye til.

Kurset i melkesyregjæring er rimelig fullbooket nå, men det er mulighet for å få med seg fagdagen som er gratis og åpen for alle. Du får til og med gratis mat til lunsj. Meld deg på ved å sende en epost til denne adressen: fagdag2016@gmail.com

Fagdagen holdes i Pilestredet Park 35, rom U”-005

pin

Her er programmet:


08:00-08:50: Registrering.

09:00-09:20: Introduksjon av studieprogrammet Samfunnsernæring og dagens program. 

09:20-10:20: «Bærekraftig matproduksjon og forbruk i et globalt perspektiv» med Aksel Nærstad fra Utviklingsforbundet. 

10:20-10:40: Kaffepause.

10:40-11:20: «Fornuftig kjøttforbruk» med Gry Hammer.

11:20-12:00: «Plantebasert kosthold» med Anne Lise Nygaard fra HiOA.

12:00-12:40: Lett matservering.

12:40-13:20: Knut Ivar Karevol fra GreeNudge.

13:20-13:50: Anne Marie Schrøder fra Matvett.

13:50-14:30: ØQ.

14:30-14:45: Oppsummering med Kjell Sverre Pettersen, professor i helsekommunikasjon ved Samfunnsernæring, HiOA.

Mingling fra 14:45.

Siden til facebook-arrangementet er her: https://www.facebook.com/events/927356967319921/