Målet mitt har vært å lage tre ulike kurs hvor jeg lærer fra meg det du trenger for å føle deg trygg og mestre fermenteringen hjemme hos deg. Jeg ønsker å inspirere deg til å komme i og oppleve hvor enkelt det er. Du får mange praktiske videoer hvor jeg viser hvordan jeg fermenterer ulik mat og drikke. I tillegg har jeg laget forelesninger og du får oppskrifter og tilgang til ofte stilte spørsmål og svar. Altså teori og praksis i skjønn forening. I tillegg får du e-boken min som en bonus, hvor du får enda flere oppskrifter til inspirasjon.

Nå trenger du ikke reise land og strand for å komme deg på kurs- eller manne deg opp dersom du ikke har energien som trengst for å komme på kurs. Når får du det rett hjem. Det synes jeg er utrolig fint- teknologi på sitt aller beste og jeg har selv hatt stort utbytte av å få kunskap og inspirasjon fra andre på denne måten!

Her er de tre ulike kursa:

  • *Fermenterte grønnsaker
  • *Fermentert drikke
  • *Surdeigsbakst

Kampanjen varer til mandag 12. september kl 24.00. Frem til da får du alle tre kurs til prisen for to!

Kjøp kursene her!