_DSC3621

Jeg kommer snart med en strålende nyhet, nemlig onlinekurs i Fermentering av mat og drikke.

Jeg har tenkt på det lenge og i sommer kom endelig ånden over meg- nå måtte det gjøres og ikke minst så ville jeg gjøre det! De tre siste månedene har jeg altså jobbet for å lage tre ulike kurs hvor jeg lærer fra meg det du trenger for å føle deg trygg og mestre fermenteringen hjemme hos deg. Målet har vært å inspirere deg til å komme i gang hjemme og forstå hvor enkelt det er. Jeg har laget mange filmer der du får se praktisk hvordan går frem når jeg frermenterer, i tilllegg har jeg laget forelesninger og du får oppskrifter og tilgang til ofte stilte spørsmål og svar. Altså teori og praksis i skjønn forening. I tillegg får du e-boken min som en bonus attpå, hvor du får enda flere oppskrifter til inspirasjon. Nå trenger du ikke reise land og strand for å komme deg på kurs- eller manne deg opp dersom du ikke har energien som trengst for å komme på kurs. Når får du det rett hjem. Det synes jeg er utrolig fint- teknologi på sitt aller beste og jeg har selv hatt stort utbytte av å få kunskap og inspirasjon fra andre på denne måten!

Jeg har laget tre ulike kurs:

  • *Fermenterte grønnsaker
  • *Fermentert drikke
  • *Surdeigsbakst

Kursene lanseres som en pakke med kampanjepris, torsdag 8. September. Kampanjen varer i fire dager, til søndag kl 24.00. Da får du alle tre til prisen for to, så jeg anbefaler deg å benytte deg av tilbudet.

I mellomtiden kan du kose deg med mine fire beste tips til mer energi i en hektisk hverdag helt gratis!