På søndag kl 24.00 tar jeg ned mine online-kurs i fermentering for å omorganisere dem. De vil koste betraktelig mye mer når de relanseres, så det er siste mulighet til å få kursa til gammel kampanjepris.

Jeg har laget Norges eneste online-kurs i fermentering. I en avgrenset periode på 4 dager får du alle kursa mine for prisen av to. Du lærer å bake med surdeig, fermentere spennende drikker og grønnsaker- og du beholder kursmaterialet til evig tid. Det er ingen oppgaver eller innleveringer og du kan følge kursa i fred og ro.

Du får:

  • 1. Mange praktiske videoer der jeg viser steg for steg hvordan du lager surdeig, fermenterer grønnsaker og et vell av spennende drikke.
  • 2. Forelesninger/teori
  • 3. Mange oppskrifter
  • 4. FAQ (ofte stilte spørsmål og svar)
  • 5. Bonus! Ebok i fermentert mat og drikke.

Er det din tur nå? Du finner dem HER!

Alt godt!

Gry Hammer