På førstkommende torsdag, altså torsdag 23. mars kommer jeg til Bærum Bibliotek, avdeling Bekkestua. Jeg skal presentere fermentering som tema, hva er det og hvorfor det i mange tilfeller er smart å fermentere ditt daglige brød og andre vanlige matemner. Du får også mine beste tips til hvordan du enkelt kan komme i gang med fermenteringen.

Jeg tar med surdeigsstarteren min Donald. Jeg viser hvordan den mates og pleies, og jeg deler ut til alle som ønsker å ta med en bit av verdens beste surdeigsstarter hjem for å bake med surdeig.

I veska har jeg også med min nyeste bok Den moderne jeger og fjorårets bestselger Fermentering. Du kan kjøpe begge signert.

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Sted: Bærum Bibliotek, avdeling Bekkestua. Gamle Ringeriksvei 44.

Tid: kl 18-20

 

Kanskje vi treffes?

 

Gry