image001

Nå er det ikke lenge igjen til min nyeste bok Kraft og andre styrkedrikker er på lager og ute i butikkene. Jeg har gitt den fra meg- og den skal ut i de tusen hjem og gjøre en forskjell for folkehelsa. For det er alltid mitt mål med det jeg gjør. Jeg vil at vi skal ha det bedre, at vi lever bærekraftige liv. Til det beste for deg og Moder Jord.

Kraft, gelatin og kollagen er mat og råvarer som har gjort mye positivt for min helse og som jeg har ønsket å dele med deg. I boken får du kunnskap om hvorfor kraft er sunt, hvorfor det er bra for fordøyelse, hud, hår, negler, søvn, immunforsvar og fornuftige tanker. Etter min mening er kraft ekte supermat, for både store og små.

Jeg har delt mange oppskrifter på kraftbasert mat, styrkedrikker og snop her på bloggen med bein, gelatin eller kollagen som viktige ingredienser. Dette fordi de gjør så godt for magen og tarmen. Så det er utrolig mange gode grunner til å få oppskriftene i min nyeste bok inn i din hverdag, slik at denne maten får bli en naturlig del av ditt kosthold.

Du kan forhåndsbestille boken her!

Vi skal også feire boken min på Caluna Helsefestival på Fornebu 21. januar. Hele lørdag og søndag blir fullspekket med spennende inspirasjonsforedrag og billetter kan du sikre deg HER!

Jeg håper at du vil sette av hele søndagen ettersom jeg skal starte dagen med et inspirasjonsforedrag om hvorfor det er så viktig å ta vare på hele deg; både kropp, sjel og sinn. Mellom foredragene kan du kose deg med flotte utstillere med mat og gode smaker, kosttilskudd og helserelatert utstyr. Jeg vil også sitte på stand med bøkene mine, samt med min egen sprudlende Gry Hammer Kombucha som du kan kjøpe.

Dagen avsluttes med at Sara Lossius bokbader meg kl 17. Dette er åpent for alle. Hun er dama bak Norges største helsepodcast og en opplevelse i seg selv med sitt varme og skjønne vesen. Vi feirer boken etterpå hvor vi byr på kraft i koppen, produsert av UR, samt min kombucha i glasset. Strålende næring for tarmen, hele veien. Fermenterte druer i bobleform kan du selvfølgelig også få på lanseringsfesten. Det skal i alle fall jeg 🙂

Jeg håper inderlig jeg ser mange av mine lesere og gleder meg kjempemasse.

 

Jeg håper du får et kraftfullt nytt år!

 

Varmende kraftklem fra

Gry