Jeg heter Gry Hammer, er gift og mamma til fire. Jeg har de siste ti åra jobbet som yogalærer, blogger og forfatter. Jeg holder kurs og foredrag om optimalt kosthold, yoga og stressmestring over hele vårt vakre land.

Jeg har tre store lidenskaper i livet. Den ene er mat, den andre er litteraturen og den tredje er yoga. Jeg klarer ikke velge en av dem. Derfor har jeg samlet alle mine lidenskaper på ett sted, i håp om å gjøre det mer oversiktlig for deg å følge meg og fordi jeg trenger å jobbe mer helhetlig fremover. For alt handler ikke bare om mat. Eller yoga. Eller kunsten. Jeg må ha alle dimensjonene i mitt liv for å føle meg hel. Kanskje gjelder det samme for flere?

Jeg har en akademisk bakgrunn innen medievitenskap, statsvitenskap, litteraturvitenskap, kulturfag, organisasjon- og ledelse samt studier i konflikt- og flerkulturell forståelse. I 2007 ble min første bok Storm ved Stad utgitt.

Jeg har tatt min yogautdannelse hos den dyktige og internasjonalt anerkjente yogalæreren Ulrica Norberg. Jeg har sansen for hennes inspirerende vesen og store kunnskap om yoga, hvordan hun gjør den forståelig for og tilpasser den til det moderne vestlige menneske. Ulrica er et klokt menneske og jeg har fulgt hennes undervisningsprogram fra 2005-2011 i Vinyasa yoga, Prenatal(gravid)yoga, yoga for barn og Terapeutisk yoga. Yoga kan flytte fjell for et menneske som er skadet eller sitter fast i selvdestruktive handlingsmønster. Dette vet jeg fra mitt eget liv!

De siste fire åra har jeg utgitt flere bøker på eget forlag om det kostholdet jeg brenner for å formidle. I tillegg har jeg gitt ut barneboken Hønepøne har to hjem. I februar 2016 kommer min nyeste bok om fermentert mat og drikke, på Cappelen Damm forlag. Flere bokprosjekt ligger og lurer. Jeg må formidle det jeg tror på. Jeg bare må.